Cum funcționează

Psihoterapia online se face prin intermediul videoconferințelor Skype sau Zoom.

Poti instala Skype pe computer: Skype – click to download , pe Android phone: Skype for Android, sau pe Iphone: Skype for IOS.

Poti instala Zoom pe computer: Zoom – click to download , pe Android phone: Zoom for Android, sau pe Iphone: Zoom for IOS.

Ai nevoie de o conexiune bună la internet,  un web cam si un microfon sau un smartphone, totul într-un spațiu in care te simți confortabil si sigur, unde sa nu fii întrerupt sau deranjat.

Psihoterapia on-line ți se potrivește. Salvezi timpul in care ar trebui sa ajungi până la cabinet si îți poți programa o ședință la care poți participa de oriunde îți este la îndemână: de acasă, de la locul de muncă, din concediu sau de oriunde altundeva. Nici măcar nu trebuie sa fii in același oraș sau in aceeași țară cu terapeutul tău.

Mai mult psihoterapia online este mai avantajoasă si din punct de vedere financiar. Mai multe despre prețuri găsești aici, in pagina dedicată.

Sedintele de psihoterapie on-line durează 50 de minute, se plătesc in avans (cont BRD  RO33BRDE426SV82893514260) si pot fi programate după minim o zi din momentul confirmării plății.

Skype / Zoom ID: contact@aurabogdan.ro

Fă-ţi o programare