Project Description

Provocările copilului/ adolescentului sunt variate: anxietate școlară, hartuirea școlară, presiunea temelor si a familiei, divorțul părinților, diferite boli, moartea cuiva drag sau a animalului de companie si pot duce la comportamente neadecvate, stare profunda de tristețe, somn perturbat, modificarea apetitului, performante școlare slabe.

In cadrul ședințelor sunt folosite metode si tehnici adaptate copiilor, si in funcție de vârstă, se face apel la logoterapie, desen, joc sau poveste terapeutica. Toate aceste instrumente scot la iveala simbolurile cu care operează copilul sau adolescentul, dezvăluind universul lui interior. Psihoterapeutul si copilul/ adolescentul conturează împreună obiectivele terapiei, pas cu pas, într-o strânsă colaborare cu părinții.

Daca observați modificări in comportamentul copilului/ adolescentului dumneavoastră este necesara orientarea lui către psihoterapie pentru ca adolescentul/ copilul de astăzi este adultul de mâine, responsabil si adaptat societății in care trăiește.

Programare
Preţuri
Contact