Despre mine


Psih. Aura Bogdan


Să facem cunoștință. Sunt Aura, psihoterapeut, scriitor, femeie si călător. In mai bine de 13 ani de experiență si experiențe am întâlnit si ajutat atât de mulți oameni. Si am realizat ca de fapt eu am fost cea mai câștigată. Iți mulțumesc și ție, celui care citești rândurile astea pentru că te voi cunoaște. Iți voi arăta drumul un timp iar tu îmi vei re-îmbogăți sufletul.

Am absolvit Facultatea de Psihologie si Asistență Socială in București in anul 2004, continuată cu obținerea atestatului de liberă practică in Psihologie Clinică si apoi formarea in cadrul scolii Româno-Britanice de Psihoterapie Integrativă. Am adunat o experiență de peste 10 ani in practica psihologică.

Cred cu tărie ca oamenii sunt frumoși. Sunt zile in care este greu sa arăți sau sa te simți așa. La fel sunt zile in care nu te regăsești sau in care nu îl mai poți recunoaște pe cel iubit. In zilele astea mă poți găsi sa te ajut sa te regăsești sau, mai bine, sa devii  omul frumos pe care îl vad eu.

 

Psih. Aura BOGDAN

Calificari

Ani de practică:   peste 13 ani

Scoală:   Facultatea de Psihologie şi Asistenţă Sociala, Specializări in Psihologie, Psihiatrie, Psihoterapie, Asistenţă Socială şi Pedagogie. Licenţa susţinută in cadrul Universitaţii din Bucureşti – Facultatea de Sociologie si Asistenţă Socială.

Anul licentierii: 2004

Numar licenta: 05131

Contact
Programare
Preţuri